ECHTSCHEIDINGSADVOCATEN

Advocaten en advocatenkantoren echtscheiding (personen- en familierecht advocaten) vinden op Balie of plaats in BelgiŽ

echtscheidingsadvocaten.be

Keyser familierechtadvocaten
Keyser advocaten Berchem
 

Keyser advocaten
Amerikalei 187
2000 Antwerpen
Tel.: +32(0)3 5019996
Fax: +32(0)3 3035247
www.keyseradvocaten.be

Keyser advocatenkantoor in Antwerpen is gespecialiseerd in: familierecht, familiaal vermogensrecht en erfrecht.

De advocaten van Keyser, mr. Stefanie Keyser en mr. Julie Borms, helpen u met problemen omtrent: Echtscheiding, Internationale echtscheidingen, Internationaal erfrecht, Samenwonen, Divorce planning, Vaderschap, Erfenis, Kinderontvoering en Adoptie.

Hun missie is om de best mogelijke oplossing te vinden voor financiŽle zekerheid en het familiaal belang van hun cliŽnten. Door hun juridische kennis en persoonlijk contact komen de advocaten van Keyser samen met hun cliŽnten tot de beste aanpak.

Binnen hun vakgebied werken de advocaten intensief samen met financiŽle en fiscale adviseurs die dezelfde hoge kwaliteitsstandaard hanteren als Keyser advocaten. ďHun cliŽnten wensen op alle vlakken de juiste persoon met de juiste kwalificaties om hen bij te staan bij de start van het nieuwe hoofdstuk in hun leven. Keyser advocaten beschikt over een breed netwerk van externe adviseurs zodat ze elke cliŽnt een Ďfull serviceí van het hoogste niveau kunnen bieden.Ē


 

Mr. Stefanie Keyser oprichter van Keyser advocaten in Antwerpen.

Stefanie is een specialist in het familierecht en haar werkwijze kenmerkt zich door een altijd grondige en zeer adequate voorbereiding, het vermogen om in een korte tijdspanne zeer complexe feiten en materie tot zich te nemen, het snel kunnen schakelen bij veranderingen en een duidelijke visie over aanpak in een zaak.

| links |
InformationStart Internet Concepts B.V., The Netherlands